Sıcak Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağının yaşandığı durumlarda patlak olan borunun yerini tespit etmek çok zor olabilir. Gelişen teknolojik imkanlar sayesinde termal kamerayla sıcak su kaçak tespiti yaptırabilirsiniz. Termal kamerayla sıcak su kaçakları tespit edildiğinde su borularında yaşanan sızıntı sağlıklı şekilde çözülebilir. Ülkemizde sıcak su kaçaklarını tespit ederken termal kamera kullanan firma sayısında büyü bir artış yaşandı.

Termal kameralar tespit işleminin yapılacağı zeminin röntgenini çeker. Daha sonra patlak olan nokta belirlenerek makine tarafından hiçbir kırma işlemi yapılmadan belirlenebilir. Termal kameraların kullanılması sıcak su kaçaklarının tespit edilmesi sırasında yanlış belirlemelerin de önüne geçer. Bu işlem sayesinde tesisatta yer alan kaçak nokta atışı belirlenebilir.

 

Termal Kamerayla Sıcak Su Kaçağı Tespiti Firması

Su kaçaklarının belirlenmesinde doğru ve net sonuçlar görmek önemlidir. Termal kamera kullanarak zeminin altında gözle göremeyeceğiniz ısı farklarını ekran üzerinden takip edebilirsiniz. Renklendirilmiş şekilde takip edilebilen farklar kolayca belirleme yapılmasına yardımcı olur. Sıva altında yer alan su borularında sıcak su kaçıran yerde ısı farklı oluşacaktır. Bu şekilde kaçağın tespiti yapılabilir.

Termal kamerayla sıcak su kaçak tespiti firması arıyorsanız Hakver Tesisat sizlere bu konuda yardımcı olabilir. Termal kameralar genel olarak sıcak su tesisatları, kalorifer sistemleri, izolasyon sorunu olan mekanlarda tercih edilir. Yaşadığınız sorunun hemen belirlenmesini istiyorsanız bize ulaşarak bilgi alabilir ve randevu oluşturabilirsiniz.

 

Termal Kamerayla Sıcak Su Kaçağı Tespiti Fiyatları

Termal kamerayla sıcak su kaçak tespiti fiyatları; çalışmanın yapılacağı alan, çalışma ortamı gibi değişkenlere göre belirlenir. Kaynağı belli olmayan su sızıntılarıyla uğraşmak istemiyorsanız sızan suları bulabilmek için uygun maliyetli hizmet olan termal kamerayla sıcak su kaçağı tespiti hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu sistem merkezi sistem ısıtmaları ve kalorifer sistemlerinde daha etkili sonuçlar vermektedir.

Termal kameralar ısıya duyarlı olarak çalışır. Su kaçağında ısınmış su yoksa termal kamera yöntemi geçerli olmayacaktır. Hiçbir yeri kırıp dökmeden termal kamera ile sıcak su kaçağının olduğu bölgeyi tespit edebilirsiniz. Termal kamerayla sıcak su kaçağı tespiti yaptırma konusunda bilgi almak için hemen bize ulaşabilirsiniz.